Poker-SM är inställt

Tråkiga nyheter i pokervärlden är att tävlingen Poker-SM ställs in efter upprepade attacker på pokersajten där tävlingen var planerad att hållas. Och i GP skriver man att det är så kallade DDoS-attacker vilket är riktade överbelastningsattacker som i sin tur har orsakat kraftiga driftstörningar – och nu kommer Poker-SM inte att spelas som resultat.

I tidningen HelaGotland skriver man att attacken på Svenska spels sajt gjort så att sajten inte går att använda, och händelsen är nu polisanmäld. Enligt deras pressinformatör har man tidigare kunnat stoppa attackerna genom att lägga på olika filter men detta har inte kunnat göras denna attack – vilket lett till att störningarna i driften drabbat företagets internetleverantörer, tyvärr. Men om man fortfarande är sugen på spel och nu då inte kan tävla i Poker-SM kanske det kan vara skönt att släppa tankarna på poker en stund och snurra lite slots istället. Så om man kan avvika från just pokergenren är ett tips att spana in Slots sidan där nätets alla olika slotsajter samlas, rankas och recenseras. För sanningen är att man kan vinna på slots också, men kanske inte lika mycket som när man vinner Poker-VM…

Vinst i Poker-VM

Nog för att många nu hänger läpp för att Poker-SM inte kommer bli av i år så ska vi inte vara alltför upptagna av oss själva. För du har väl inte missat att vi fick en svensk vinnare i Poker-VM? Vi vill precis som DN uppmärksamma och säga grattis till Martin Jacobson som lyckades kamma hem hela 74 miljoner svenska kronor, och det var ju inte fy skam! För det var ju faktiskt 6 683 personer som deltog i tävlingen så med andra ord vann Jacobsson över hela 6 682 andra spelare som också drömde om den stora vinstpotten. Och med bakgrund till att till att vår inhemska tävling ställts in kan vi nog ändå känna oss stolta – en svensk som kammat hem den största pokervinsten någonsin är absolut inget att hänga läpp för!